Nieuws & opinie16 oktober 2023

'Christus regeert nu'

“Ik wil het evangelie van Christus laten schijnen over politiek en samenleving. Hoe is Christus gerechtigheid komen stichten, hoe doet Hij dat nu en hoe zal Hij dat in de toekomst doen?” Drs. Piet Houtman heeft voor Steunpunt Bijbelstudie een nieuw boekje geschreven met als titel ‘Christus regeert nu.'

In acht bijbelstudies neemt Piet Houtman jou als lezer mee om onze Heer door de bril van de Schrift meer te gaan zien in de wereld om ons heen, hoe geseculariseerd die ook is. Hoe irrelevant mensen om je heen Hem ook vinden, de schrijver hoopt je met hulp van deze bijbelstudie te laten groeien in liefde voor Hem en vrijmoedig in Hem te geloven. “Het gaat in de gemeente vaak over het geloof uitdragen maar het begint met breedheid van blik en vrijmoedigheid van geloof in het hart.”

Het boekje is vormgegeven als bijbelstudie voor verenigingen en groepen. Elk hoofdstuk behandelt een bijbelgedeelte met vragen voor bespreking. Naast samen studeren is het boekje ook heel geschikt voor zelfstudie. Het biedt per hoofdstuk meer dan je in een avond kunt bespreken en de schrijver daagt uit om te broeden op de toepassing in de wereld waarin wij leven.

Deze bijbelstudie-uitgave is verkrijgbaar via de (christelijke) boekhandel. Voor meer informatie over ‘Christus regeert nu’ verwijzen wij je naar https://www.steunpuntbijbelstudie.nl/wat-bieden-wij/bijbelstudie-uitgaven. Op onze website vind je ook een interview met Piet Houtman.