Hoe zag de viering in jullie kerk eruit?

We zijn benieuwd hoe plaatselijke kerken de viering van de eenwording hebben ingevuld én beleefd. Heb je mooie plaatjes, indringende verhalen of een ontroerend filmpje? Maak dan gebruik van de sociale mediakanalen van de Nederlandse Gereformeerde Kerken om die te delen.

Facebook: als je iets op Facebook deelt, gebruik dan de tag @Nederlandse Gereformeerde Kerken, tenzij je liever niet wilt dat we jouw verhaal of beeld op de NGK-facebookpagina delen.

Instagram: gebruik je Instagram, tag dan @ngkerken en  gebruik de hashtag #vieringeenwording, met hetzelfde voorbehoud als hierboven.

Twitter: ons Twitteraccount vind je onder @ngk_nl. Als je de hashtag #vieringeenwording gebruikt en @ngk_nl tagt, vinden we jouw foto’s of verhalen gemakkelijk terug. Die retweeten we als je instellingen dat toestaan.

Youtube: we hebben sinds kort ook een eigen Youtube-kanaal dat nog verder wordt ingericht. Like het kanaal als je wilt bijhouden wat we uploaden.

Je kunt ook nog altijd gebruikmaken van het materiaal in de toolkit vieringen: klik hier.

De toolkit bevat materiaal dat je kunt gebruiken in de viering van de eenwording in je eigen kerk: leespreken, kindermateriaal, ideeën voor ontmoeting, filmpjes en posters, en nog veel meer.