Kandidaat Peter Zuidema stelt zich aan u voor.

Mijn naam is Peter Zuidema, 45 jaar, getrouwd en vader van drie pubers. Na 18 jaar onderwijs ben ik in 2016 gestart met de opleiding in Kampen. Die onderwijsachtergrond komt in het werk van predikant prima van pas. Ik kom uit het noorden van het land en woon nu met mijn gezin in Tolbert (tussen Drachten en Groningen). Ik omschrijf mezelf als nuchter en met humor! En met passie!

Graag kom ik in contact met een gemeenschap van christenen die in het dagelijks leven hun weg zoeken achter Jezus Christus aan. Die de zondag nodig heeft om tot rust te komen en gevoed te worden. Daarin wil ik graag meedenken en voorgaan. Ik kan mijn ervaring inzetten! Ik ben analytisch, denk zorgvuldig na. Ik straal rust uit.

Ik heb een enorme passie voor het voorgaan in erediensten. Dat mag elke zondag een passend feestje zijn. Zowel jongeren alsook ouderen hebben mijn hart. Voor de toekomst vind ik het belangrijk om in verbinding keuzes te maken, zodat de kerk perspectief houdt.

De basis voor mijn werk is de liefde van Christus. In Hem zijn we verbonden met elkaar en hebben we een opdracht voor de mensen om ons heen.

Peter Zuidema
T. 06 19282271
E. p.zuidema@ziggo.nl