Contact MS

Heeft u vragen over het missionaire werk van de kerk of bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. U krijgt antwoord van Peter Wierenga. Hij vertegenwoordigt en ondersteunt de NGK op het gebied van missionaire vraagstukken.

U kunt ons bereiken via missionair@ngk.nl of telefoon: +31 (0) 6 28143918 naast deze opties kunt u als u dat wilt ook contact opnemen via LinkedIn of Twitter: @MissionairNGK. Bekijkt u deze website vanaf uw telefoon of tablet gebruik dan dit bestand om de contactgegevens direct te importeren.


Peter Wierenga

Peter Wierenga - Consulent bij Missionair Steunpunt NGKPeter Wierenga is betrokken bij het missionaire werk van de NGK als consulent bij Missionair Steunpunt NGK. Hij is daarnaast zelfstandig kerkelijk werker en eigenaar van Bureau Kerkwerk. Al 25 jaar werkt hij in, met en voor kerken en mocht bij zo’n 120 kerken meewerken en in de keuken kijken. Hij is actief in gemeenteopbouw, visie en beleidsontwikkeling, pastoraat, missionair kerkzijn en kerkplanting. Verder begeleid hij predikanten en geeft toerusting aan commissies, catecheten, kringleiders en daarnaast coaching aan kerkplant-teams.


Verder:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijks emailnieuwsbrief van NGK en GKv