Jeugdwerk

NGJ-LogoHet Nederlands Gereformeerde Jeugdwerk (NGJ) ondersteunt via training en toerusting het jeugdwerk in de plaatselijke kerken. ‘Het NGJ wil leiders inspireren jongeren te verbinden met Christus’.

 

Hoe breed is 'Houten en omgeving'?
Blijf het volgen!
... See MoreSee Less

Refresh! Trainingsdag voor jeugdwerkers

september 9, 2017, 10:00am - september 9, 2017, 3:00pm

Start goed voorbereid aan het nieuwe jeugdwerkseizoen met de Refresh! Een gratis trainingsdag voor jeugdleiders uit Houten en omgeving. Kom alleen of met je team voor inspiratie, kennis en praktische tips. Een greep uit het workshopaanbod: geloofsgesprekken voeren, de sfeer in de groep, het leiden van een smallgroup, jongerenpastoraat en het inzetten van creatieve werkvormen. Sprekers zijn onder andere Paul Smit (NGJ), Sabine van der Heijden (NGK Houten) en (Corjan Matsinger (Young & Holy). Save the date! Er komt snel meer info online! Aanmelden kan via: www.eventbrite.nl/e/tickets-refresh-35981740354?utm_campaign=new_event_email&utm_medium=email&utm...

View on Facebook

Doe jij er je voordeel mee in het jeugdwerk?
Met hartelijke dank aan de collega's van Navigators LEF.
... See MoreSee Less

Perrrrfecte zomerliteratuur :). Ons GRATIS E-BOOK met top 10-tips voor het vinden van nieuwe JEUGDLEIDERS! Speciaal nog nèt voor de zomerbreak voor jullie gemaakt! Nu kunnen wij ook op vakantie ☀️👌🏼. Met onder meer: ✔ Hoe start je het nieuwe seizoen met je jeugdleiders optimaal? ✔ Welke vragen stel je om nieuwe leiders uit te nodigen? ✔ Hoe inspireer jij jeugdleiders, zodat zij dit doorgeven aan hun jongeren? Genoeg ideeën om te bouwen aan een dreamteam voor je jeugdwerk! Begin nu en pluk er volgend seizoen de vruchten van. ➤ ➤ Download het gratis e-book van Navigators LEF vandaag nog op lef.navigators.nl/ebook-jeugdleiders!

View on Facebook

Progressief christen zijn in zes 'nieuwe dogma's' volgens Lazarus. Wat denk jij, geeft het een opening naar jouw jongeren? ... See MoreSee Less

'Progressief christelijk, hoe dan?' was de vraag van de Lazarus 7keer7 tour die de afgelopen weken door het land trok en opvattingen peilde over grote geloofsthema's behandelde. Dit zijn de conclusies.

View on Facebook