NGK op Twitter

Maak via dit korte interview kennis met Dennis van der Zee. Hij is sinds kort beroepbaar in de NGK. https://t.co/kE128seQnY

De NGK van Wieringermeer wordt opgeheven. De gemeente vergrijsde de afgelopen jaren en werd steeds kleiner. Het merendeel van de leden sluit zich aan bij de PKN in Middenmeer.
https://t.co/GioK4bKaJp @ngk_nl @PKNnl

Ben in m'n hele leven misschien 2x in een dienst van de @ngk_nl geweest. Zondag mag ik voorgaan in een dienst van NGK #DeArk in Maassluis. Vind ik bijzonder. #Palmzondag ook nog. Juichen voor Jezus is het thema.

DKE en CCS, landelijke commissies van GKv en NGK over kerkelijke eenheid, vergaderen vandaag weer samen. Voor de lunch eerst weer tijd voor gebed. Nadrukkelijk gebed voor onze broers en zussen in de CGK. Uit verbondenheid en zorg.

Inspiratiedagen, trainingen, cursussen, colleges en conferenties. Check de agenda op https://t.co/V2NaN35A2v voor alle waardevolle (kerkelijke) activiteiten in de komende maanden.

Laat merken dat ook de jongste kinderen volwaardig onderdeel zijn van de gemeente. Geef ouders aan het einde van de eredienst een moment waarin ze hun kinderen op kunnen halen om bij de zegen en afsluiting van de dienst te zijn. #tip... https://t.co/7j2PjDfjCl

Meer berichten...