NGK op Twitter

Assen-Zuid, 19 september, GKv De Kandelaar: eerste van drie bijeenkomsten over de voorgestelde #kerkorde voor #GKvNGK. Info vanuit Werkgroep, gelegenheid voor reactie en vragen.
Daarna Dordt, 26-9 en A'foort, 10-10.
Zie ook https://t.co/1PuwKSk3mL

Diep dankbaar voor en ontroerd door prachtige dienst in de Noorderkerk. Een dienst samen met @NGKWesterkerk @Spakenburgnoord @GKVPetrakerk @bunwest en @SpakenburgZuid. Op weg naar één kerk. Slotzang vatte het allemaal mooi samen: Glorie aan God!

Vanochtend mocht ik als voorzitter van de kerkenraad @ngkede het boekje ‘Ongekende wegen’ in ontvangst nemen. Herman Gerritsen, de schrijver, heeft op indrukwekkende wijze 50 jaar verbondenheid tussen Hongaarse gemeenschappen in Oost-Europa en onze kerk beschreven. #waardevol

Predikant Henk de Jong kreeg het verwijt vrijzinnig te zijn. Soms terecht, zegt hij. ‘Er moet een zekere souplesse zijn in de schriftleer.’
https://t.co/wemWkxdhxv

Vanwege de vakantiedrukte wijken we tijdelijk uit en zijn van 28/7 t/m 18/8 de diensten in de st. Petrus en Pauluskerk in Maastricht (Wolder). De diensten beginnen dan om 11 uur. Adres en route: https://t.co/mtIAbAMz4Z.
Vanaf 25/8 weer Waalse kerk 10:00 uur.

Meer berichten...