Kennismaken

NGK-compilatieDe Nederlands Gereformeerde Kerken vormen met 89 aangesloten kerken en ruim 33.000 kerkleden een van de kleinere kerkverbanden in Nederland. We zien de Bijbel als Gods betrouwbare en gezaghebbende Woord. De dood en opstanding van Jezus Christus vormen het hart van de boodschap van de Bijbel. Het goede nieuws van Gods liefde staat in onze kerken centraal. Dat geloof bindt ons samen. We willen ons dagelijkse leven graag verbinden met God en zijn liefde delen met anderen.

Al onze kerken hebben op zondag samenkomsten, vaak om half tien of tien uur in de ochtend. Op deze pagina kun je alle lokale kerken vinden. Je bent van harte welkom! Tijdens een kerkdienst ontmoeten we God en vieren we het feest van die ontmoeting. We zingen voor God, we luisteren naar de Bijbel en de uitleg daarvan en we bidden voor elkaar en voor de wereld. We nemen ook de tijd om elkaar te ontmoeten en met elkaar mee te leven.

Er zijn veel andere christelijke kerken. We trekken geregeld met hen op en waar mogelijk werken we plaatselijk samen. Op verschillende plekken zijn er gezamenlijke projecten gericht op aandacht en zorg voor medemensen. Ook zijn er Nederlands gereformeerde kerken die gefuseerd zijn met een andere kerk. Met de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt en de Christelijke Gereformeerde Kerken werken we het meest samen.


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijks emailnieuwsbrief van NGK en GKv