Datum

Viering eenwording NGK en GKv


Evenementgegevens

  • Datum:

Wil je je meteen aanmelden?
Klik HIER, of ga naar www.eventbrite.nl en zoek op viering eenwording (NGK GKV)

Meer informatie over de viering in Utrecht.

De officiële viering vindt ‘s avonds plaats in de Jacobikerk. De kerk gaat om 19:30 open. Daarna volgt een afwisselend programma waarin veel valt te zien, te luisteren, te danken en te zingen. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting.

Naast de officiële viering van de eenwording vinden er in Utrecht gedurende de dag nog een aantal andere activiteiten plaats.

Om 13:30 is er een bijeenkomst in de Singelkerk (Wittevrouwensingel 28, 3581 GC Utrecht), in samenwerking met de Theologische Universiteit, met een boekpresentatie van een speciaal ter gelegenheid van de eenwording samengestelde bundel. Daarna zijn er verschillende seminars te volgen. Vanaf 17:00 is er een culinaire stadswandeling met medewerking van enkele sociaal-maatschappelijke organisaties die Utrecht rijk is, het ‘running dinner.’

Voor maximaal vijftig jongeren en jongvolwassenen (16-30 jaar) is er een speciaal programma van 17:00-19:30 in Utrecht. Deze jongeren zijn de VIP’s van deze dag en avond, die gericht is op de toekomst van de kerk.

Let op: voor alle onderdelen van het programma (viering, bijeenkomst TU, running dinner en jongerenprogramma) is het noodzakelijk om je aan te melden via de link bovenaan deze pagina.