Zomerse kerkdiensten: Gods nieuwe wereld

ZWOLLE – Genieten van de natuur, de rust… Het is zomer en veel mensen hebben vakantie. Maar genieten? Nu we de beperkingen van de coronamaatregelen ervaren? En sowieso… hoe kun je genieten en tot rust komen in een wereld vol verdriet, gebrokenheid en lijden? LPB media lanceert daarom voor deze zomermaanden de zomerserie: Gods nieuwe wereld.

Wij zien samen uit naar Gods nieuwe wereld, het Hemels Koninkrijk waarin alles zal zijn zoals God het bedoeld heeft. Bouw je mee aan Gods nieuwe wereld? Verlang jij naar een leven en een relatie met Jezus? Een leven van hoop, blijdschap en liefde van Hem? Gebruik dan deze zomerperiode om te genieten van de woorden van God en om jezelf te verdiepen.

LPB media gaat in juli en augustus door met het uitzenden van de landelijke kerkdiensten. Ds. Pier Poortinga, ds. Gerbram Heek en ds. Lieuwe de Jong werken aan deze zomerserie met openluchtdiensten mee. Daarnaast kun jij je inschrijven voor de zomermeditaties en ontvang je drie maal per week een meditatie in je mailbox. Ook vind je aanvullend, verdiepend materiaal in het zomerdossier dat matcht met het onderwerp waar dit alles deel van uit maakt: Gods nieuwe wereld.

De zomerdiensten zijn te bekijken op Beleefmee.nl. De zomermeditaties en het dossier worden door Opkijken.nl aangeboden. 

 

Posted in NGK landelijk