NGK Amersfoort-Noord zoekt predikant(en)

De NGK Amersfoort-Noord is op zoek naar een nieuwe predikant of twee parttime predikanten.

De NGK Amersfoort-Noord omschrijft zichzelf als een informele, gastvrije en wat eigenwijze gemeente van circa 500 leden uit diverse kerkelijke achtergronden. De diverse gemeente bestaat uit relatief veel jonge gezinnen.

Over de nieuwe predikant zegt de gemeente: ‘We zoeken een predikant die toerust en verbindt vanuit het evangelie van Jezus Christus.’

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de beroepingscommissie, via Geeske Dijkstra: tel 06-12680559. Solliciteren kan t/m 4 april door je brief en CV te sturen naar beroepingscommissie@ngk-amersfoort-noord.nl.
De sollicitatiegesprekken staan voorlopig gepland op de avonden van 20, 21, 22 april. De beroepingscommissie volgt het beleid van RIVM/Overheid. Nadere informatie voor geïnteresseerden volgt per mail.

Lees hier de hele vacaturetekst: Vacature NGK Afoort-N

Posted in NGK landelijk