Live-uitzending landelijke kerkdiensten

‘Uw koninkrijk komt… niet!’ is het thema van de 2e landelijke kerkdienst. Deze dienst komt vanuit GKv De Hoeksteen te Bergentheim waarin ds. Reinier Kramer voorgaat. De kerkdienst is zondag 22 maart 2020 te zien om 10.30 uur via de website Beleefmee (ook zonder inlog), de Facebookpagina van Beleefmee of het YouTube kanaal van LPB media.

“Het echte geluk is voor iedereen die vertrouwen in mij heeft”, zegt Jezus als leerlingen van de gevangengenomen Johannes de Doper hem vragen of hij niet moet doen wat ze van de Messias verwachten. Zijn koninkrijk is toch gekomen? Waarom laat hij zijn neef Johannes dan zitten? Waarom dan geen bevrijding?!

“Jezus deed precies wat hij moest doen. De verwachtingen van Johannes en zijn leerlingen klopten niet maar zijn Koninkrijk is er wel degelijk”, zegt ds. Reinier Kramer. Hij preekt zondag over Matt. 11:6 en zegt: “Wat verwacht jij eigenlijk van God? Je verwachtte vast niet dat de wereld noodgedwongen tot stilstand kwam… en de natuur herstel laat zien. Je verwachtte vast ook niet dat je zou klappen voor mensen die eerst wegbezuinigd werden. In deze tijd leert Jezus je misschien wel met andere ogen te kijken naar de wereld.”

Deze live-kerkdiensten zijn een initiatief van LPB Media in samenwerking met NGK, GKv en CGK.

Posted in NGK landelijk