Tinko Blanken predikant NGK Eindhoven

Tinko Blanken heeft het beroep van de NGK Eindhoven aangenomen. Samen met collega ds. Daniël Timmerman zal hij de gemeente gaan dienen.

Tinko Blanken was de afgelopen twee jaar al als prio aan de NGK Eindhoven verbonden. Daarvoor studeerde hij theologie aan de VU en PThU in Amsterdam en aan de NGP in Apeldoorn. Op de website van de Emmauskerk stelt hij zich zo voor: ‘Het zuiden van het land kende ik vooral van de prachtige natuur waar ik als kind van genoot als we in deze streek op vakantie waren. Dat doet me denken aan de mooie schepping die iets weerspiegelt van een creatieve en gepassioneerde God die verlangt naar een wereld vol schoonheid, goedheid en waarheid. Graag ga ik met u en jou op zoek naar deze God die een liefdevolle Vader voor ons wil zijn en die ook de koning van de wereld is die ons uitdaagt om in het voetspoor van Jezus te leren leven vol schoonheid, goedheid en waarheid.’

Posted in NGK landelijk, NGP