NGK Enschede zoekt kerkelijk werker (m/v)

De NGK Enschede zoekt per direct een kerkelijk werker (24 uur) voor pastoraat en toerusting van ambtsdragers.

De gemeente denkt aan iemand die belijdend lid is van een van de gereformeerde kerken en die minimaal een HBO opleiding Kerkelijk Werker heeft afgerond. Deze kerkelijk werker doet op eigen initiatief pastoraal werk in de gemeente en ondersteunt de ambtsdragers en pastoraal bezoekers die het reguliere pastoraat doen, bijvoorbeeld in geval van overlijden, ernstige ziekte, relatieproblemen of geloofscrisis.

De NGK Enschede is momenteel vacant en heeft tijd genomen voor een proces van bezinning op gemeente-zijn onder leiding van een interim-predikant. In deze vacante periode zoekt de gemeente een professional die kan helpen in het pastoraat en in het toerusten van ouderlingen en pastoraal werkers.

 

Posted in NGK landelijk