NGK Wageningen zoekt voorganger (m/v)

De Nederlands Gereformeerde Kerk in Wageningen zoekt een voorganger. Via de site van de gemeente kunnen kandidaten solliciteren.

De Nederlands Gereformeerde Kerk in Wageningen stelt zichzelf voor als een veelkleurige gemeente met leden afkomstig uit de breedte van de kerken in Nederland, uit alle hoeken van het land. ‘Wij zijn een actieve gemeente die in staat is veel zelf te organiseren en streven ernaar om een accepterende en inclusieve gemeente te zijn.’

De gemeente zoekt ‘een door de Geest geleide, gepassioneerde en invoelende voorganger met talent voor woordverkondiging en het pastoraat’. Ook wil de gemeente graag dat de voorganger helpt de gemeente een plek te laten zijn waar gemeenteleden toegerust en geïnspireerd worden om hun gaven in te zetten, zowel binnen de gemeente als daarbuiten.

Geïnteresseerden vinden op de site van de NGK Wageningen de volledige vacaturetekst.

Posted in NGK landelijk