Dennis van der Zee bevestigd als predikant in IJsselmuiden

Dennis van der Zee is eind juni bevestigd als predikant van de NGK IJsselmuiden (Goede Herderkerk).
Van der Zee was al enkele jaren verbonden aan deze gemeente. In 2016 werd hij er aangesteld als kerkelijk werker, vanaf april 2017 tot april 2019 deed hij dit als prio.
Van der Zee volgde eerst een opleiding tot maatschappelijk werker. Daarna studeerde hij theologie aan de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven. De laatste jaren van zijn theologie-opleiding studeerde hij in Apeldoorn. In april van dit jaar legde hij het kerkelijk examen af en was daarna beroepbaar als predikant. Het beroep op hem door de Goede Herderkerk heeft hij aanvaard.
Eerder vertelde hij op deze site: ‘Het is mijn verlangen om mij in te zetten voor de opbouw van zijn gemeente en van individuele gelovigen en het is mijn verlangen om het goede nieuws te delen met hen die Jezus niet kennen.’
Posted in NGK landelijk